• Fakty i mity
  • Kurczak od kuchni
  • Nowości

Chów bez antybiotyków vs drób bez antybiotyków

Pojawianie się nowych produktów drobiowych "z chowu bez antybiotyków" może wprowadzać w zakłopotanie konsumentów – to miałoby znaczyć, że inne…

6 lat ago
  • Fakty i mity
  • Nowości

Dlaczego świat polubił polski drób?

Eksport polskich produktów rolno-spożywczych w ostatnich latach osiąga coraz większe przychody. W przypadku drobiu jesteśmy docenianym producentem wysokiej jakości mięsa,…

6 lat ago
  • Przepisy

Tortilla z kurczakiem i warzywami

Kolejny z przepisów nadesłany przez uczestników konkursu organizowanego wraz z Wydawnictwem XLM. Autorem jest p. Agnieszka Stępień. Składniki: Placki tortilla:…

6 lat ago
  • Nowości

Razem poznawaliśmy drób – od kuchni i od ekspertów

Spędziliśmy kilka spokojnych dni w sympatycznym towarzystwie dziennikarzy, blogerów i ekspertów. Wszystko po to, by poszerzyć swoja wiedzę dotyczącą drobiu…

6 lat ago

Ta witryna używa ciasteczek, korzystanie z serwisu internetowego oznacza akceptację plików cookies.