• Fakty i mity
  • Nowości

Nieznany element sukcesu polskiego drobiu za granicą

Wysoka jakość produktu w połączeniu z konkurencyjną ceną oraz duże możliwości produkcyjne - to o tych składnikach najczęściej mówi się…

4 lata ago
  • Nowości

KFC przywraca nadzieję na normalność

Jedną z pierwszych marek, która zareagowała na poluzowanie obostrzeń związanych z epidemią COVID-19, była marka KFC. (więcej…)

4 lata ago
  • Fakty i mity

Bezpieczeństwo w produkcji żywności – mięso drobiowe

Kiedy piszę ten tekst jest maj 2020 roku. Od ponad dwóch miesięcy życie w Europie przez pandemię koronawirusa zmieniło się…

4 lata ago
  • Nowości

Kurczak z roślin?

Qurczak z roślin. Nowość ;-)

4 lata ago

Ta witryna używa ciasteczek, korzystanie z serwisu internetowego oznacza akceptację plików cookies.